New York Knicks hävisi Minnesota Timberwolvesille 134-140

Minnesota Timberwolves voitti New York Knicksin niukasti kuudella pisteellä NBA:n runkosarjan ottelussa 21. maaliskuuta, jolloin kolmen ottelun tappioputki päättyi ja New York Knicksin kolmen ottelun voittoputki päättyi 140-134-voittoon New York Knicksistä. Minnesota Timberwolves Pelipaita 2023 pelannut Edwards jäi tässäkin ottelussa pois, kun taas New York Knicksin puolella paluun teki Kemba Walker, joka jätti monta peliä väliin loukkaantumisen takia ja nyt oli hänen vuoronsa palata.

Pelin avasi erittäin tehokas Timberwolves-hyökkäys, joka osui avauspuoliskolla kaikkiin 10 peräkkäiseen heittoon ja eteni vähitellen kaksinumeroiseen johtoon. Toisella neljänneksellä Knicks pääsi kuitenkin vähitellen kuntoon, Prince ja Julius Randle olivat kuumassa kunnossa ja auttoivat Knicksiä nousemaan takaisin peliin mukaan, mutta Timberwolves pelasi paljon paremmin ja puoliaika päättyi Timberwolvesin johtaessa 79-70.

Toisella puoliajalla Timberwolves ei jatkanut ensimmäisen puoliajan muotoaan ja hyökkäystehokkuus laski. Päinvastoin, Knicks piti vauhtia puolellaan Julius Randlen heittäessä 25 pistettä yhdeksällä heitolla kymmenestä. Ennen ottelun loppua Randle kuitenkin teki reboundista virheen ja McDaniels heitti kaksi vapaaheittoa, joiden avulla Timberwolves karkasi, eikä Knicks enää päässyt kiinni, vaan Timberwolves voitti lopulta Knicksin vieraissa 140-134.

Julius Randle oli erittäin tehokas tässä ottelussa osuen 19 heittoaan 29:stä, joista 8 14:stä kolmen pisteen alueelta, 11 13:sta vapaaheittoviivalta, 4 levypalloa, 1 syöttö ja 1 varkaus, ja teki Knicksin kaikkien aikojen yhden neljänneksen piste-ennätyksen 26 pisteellä kolmannella neljänneksellä, minkä lisäksi hän teki kaikkien aikojen ennätyksensä 57 pistettä yhdessä ottelussa. Julius Randle oli miellyttävä yllätys, joka kantoi joukkueensa lähelle comebackia yksinään, mutta ei silti riittänyt yksinään antamaan Timberwolvesille voittoa. Odotan innolla hänen seuraavaa hienoa suoritustaan NBA Pelipaita Miehet!